Namsos Allstar

Cover me – The hits of Bruce Springsteen

Namsos Allstar blir til The E-street Band med Ronny Grannes og Thomas Brøndbo i rollen som The Boss når de spiller «The hits of Bruce Springsteen». Hit-paraden spenner over det meste av Springsteens lange karriere, og sjansen for å få servert din personlige Springsteen-favoritt bør være stor. Det forventes allsang!

 Namsos Allstar består av rutinerte artister fra DDE, Sambandet, Terje Tysland Band og Grannes, samt Thomas, minste blad Brøndbo. For anledningen er bandet også forsterket med saksofonist Egil Furre i rollen som Clarence Clemons. Musikerne har gjennom årene spilt sammen i ulike konstellasjoner, men ble til Namsos Allstar etter ønske om å gjøre noe morsomt sammen. Spilleglede er da også nøkkelordet når denne gjengen får musisert sammen. Vanligvis skjer det med et bredt reportoar av hit’er fra en vid Trønderrockhistorie. For anledningen er det byttet ut med ungdomstidas «lydspor» fra USA.

 Et representativt Springsteen-reportoar er i utgangspunktet lett å sette sammen. «The River», «Born to run», «Thougher than the rest», «Born in the USA» er alle selvsagte, i likhet med «Hungry Heart», «Thunder Road», «Radio Nowhere» og mange mange fler. Det er mer snakk om kunsten å begrense seg…

 Namsos Allstar er:

Thomas Brøndbo, vokal

Ronny Grannes (Grannes), vokal, gitarer

Eskil Brøndbo (DDE), trommer/perc

Egil Furre, saxofon

Eirik Engan (Grannes), trommer/perc

Terje Tranaas (Åge & Sambandet), keyboard

Eivind Berre (DDE), bass

Daniel Viken (DDE/Terje Tysland Band), gitarer

Terje Grande (Grannes/Terje Tysland Band), keyboard

 15/16. November

Inkluderer stor julebuffét, aperitif, underholdning og DJ på Hjørnet Bar. Overnatting fra kr 525 pr.person i dobbeltrom.

795,- pr. pers.